Изберете цвят и вижте всички продукти с него в целия сайт
добавете непромо продукти за още 10 лв.
и ще получите 20% намаление

Ние сме Пи Ен Джи 1962!


 

Кои сме ние?

 

„Пи ен джи 1962” ЕООД е водеща българска компания – производител на домашен и интериорен текстил.

 

Компанията разполага с модерна фабрика на 5 000 кв. метра в село Локорско на 12км от центъра на София, оборудвана  със съвременни технологични машини, уникални за България. Освен че осигуряват бърза и качествена продукция, машините могат да печатат върху текстил и да правят бродерии според индивидуалния вкус на клиентите. Фабриката е построена, като са спазени всички европейски критерии за условия на труд и опазване на околната среда.

 

Предимствата на дизайните на Пи Ен Джи 1962 ЕООД са: често обновявани продуктови линии, иновативни материали, възможност за персонализиране на продукти чрез собствен дизайн.

 

Доказано име в европейски мащаб „Пи ен джи 1962” работи с над 50 доставчика от цял свят и внася висококачествен текстил за своята продукция. Освен в България марката PNG се изнася и в Сърбия, Румъния, Чехия, Украйна, Франция, Германия, Испания, Латвия, Естония, Русия, а от скоро и ЮАР и Сингапур.

 

Компанията  разполагаща с търговска мрежа от 8 собствени магазина и .силна дистрибуторска мрежа в национален мащаб.

 

„Пи ен джи 1962” е , канена да участва на престижния европейски панаир за домашен текстил “Хаймтекстил” във Франкфурт и "PSI" в Дюселдорф.

 

Дейности: производство на домашен и интериорен текстил, търговия на едро и дребно, доставка за хотели, ресторанти, СПА и фризьорски салони, износ на готова продукция.

 

Какво предлагаме?

 

С модерен дизайн и високо качество „Пи ен джи 1962” предлага продуктова гама от над  10 000 артикула. Портфолиото на компанията включва комплекти спално бельо, чаршафи, пликове, калъфки за възглавници, олекотени завивки, кувертюри, възглавници, одеяла, покривки за маса, халати, кърпи за баня и др. аксесоари.  За колекциите си от компанията разчитат на квалифицирани дизайнери, които пет пъти в годината обновяват продуктовите линии.

 

Фирмата е специализирана в областта както на домашния текстил, така и на интериорни текстилни решения за обществени сгради и хотели. Нова технология, внедрена в производството позволява инкорпориране на индивидуален дизайн на всеки продукт, което е тотална иновация за България.

 

За производството на продуктите фирмата използва изцяло памук в различните му разновидности. Материалите, използвани от „Пи ен джи 1962” притежават сертификати за качество, които са гаранция за екологичната чистота и безвредност на тъканите.Издаването на този сертификат гарантира не само материалите и изделията, но и производствените процеси, като се изисква прилагането на технологии, гарантиращи отсъствието на токсични вещества.

 

Нашите принципи:

 

1. Винаги високо качество

 

2. Конкурентни цени

 

3. Модерен дизайн

 

4. Съчетаване иновация и традиция

 

5. Инвестиция в технология

 

6. Бързо изпълнение на поръчките

 

7. Високо-квалифицирани специалисти.

 

Избрани продукти