Изберете цвят и вижте всички продукти с него в целия сайт
добавете непромо продукти за още 10 лв.
и ще получите 20% намаление

Условия за ползване
Моля, внимателно прочетете общите условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако не приемате тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

 Всяка поръчка от страна на Клиент на електронен магазин www.png.bg има силата на договор за покупко-продажба между двете страни. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали.

Как мога да заменя или върна изделие?

За да върнете артикул  моля да изпратите съответния артикул по пощата или по куриер за Ваша сметкав 14-дневен срок от получаването му. Адресът за връщане е ул. Слънчева планина 7, 1513 с. Локорско.Изделията се връщат в запазен вид и непокътната оригинална опаковка, като стойността на транспорта остава за сметка на купувача.

Обърнете внимание! Поради хигиенни причини, следните артикули не могат да бъдат върнати ако са разопаковани или отваряни или с нарушени опаковка или стикери: спално бельо, възглавници, олекотени завивки, протектори за матраци и възглавници, хавлиени кърпи и халати, нощници и всички бебешки артикули;

Ако сте заплатили с банков превод, сумата ще ви бъде възстановена по посочена от Вас банкова сметка. След като получим върнатите артикули, отговарящи на условията за връщане с оригиналната им опаковка и формуляра, ще възстановим заплатената за тях сума в рамките на 10 работни дни от получаването им Моля изпратете ни банковите си данни (име, фамилия и банкова сметка (IBAN и BIC) на и-мейл.

Ако сте заплатили с наложен платеж, сумата ви ще бъде възстановена отново с наложен платеж. Моля когато връщате изделието обявете на куриера стойността на изделието като сума за наложения платеж.

Какво да направя ако забележа  че в изделието има повреда или дефект?

Ако забележите дефект в изделието, който е настъпил в процеса на производство ние ще отстраним дефекта, а при невъзможна корекция ще заменим изделието или ще върнем заплатената сума. За предявяване на рекламация се изисква касов бон. В този случай сумата на транспорта се заплаща от фирмата ни.

За производствен дефект не се признават несъответствия, настъпили при неправилна употреба и неспазване знаците за третиране на изделието.

 Намаления!

За да можем да направим пазаруването Ви още по- приятно сме подготвили следните намаления:

За поръчка над 200.00 лв.  - 5 % 

За поръчка над 300.00 лв. -10%

За поръчка над 400.00 лв.- 15% 

За поръчка над 500.00 лв. - 20%

Тези намаления важат само за артикули на редовна цена / не промопродукти/.

Избрани продукти