Изберете цвят и вижте всички продукти с него в целия сайт
добавете непромо продукти за още 10 лв.
и ще получите 20% намаление

Вашите права
Основният приоритет на PNG е изграждането на дългосрочни отношения с нашите клиенти. Затова с годините определихме  водещи потребителски права, които считаме че е важно да спазваме.

Истина

Нашите клиенти са информирани вярно и обективно за наличните изделия, използваните материали и техните характеристики, наличните цветове и размери, начина на поддръжка. Споделете с нас какво точно ви е необходимо, кои са водещите качества на продукта определящи вашия избор и ще получите детайлна и компетентна консултанция от нашите служители.

Ние няма да ви подведем!

Добро обслужване

Обърнете се към нас и ще ви посрещнем с усмивка, настроение и внимание. Бихме искали да се чувствате добре когато ни посещавате или контактувате с нас. Държим на мнението и доверието ви.

Навременно обслужване

Ценим Вашето време. Създали сме система за продажби, която максимално да улесни и намали времето за доставка до вас на желания продукт.  Служителите ни ще ви държат в течение на всички новости или промени, отнасящи се до вашата заявка.

Решение на проблемите

Сблъскали сте се с пропуск в процеса на закупуване на изделието или сте забелязали дефект в продукта? Обърнете се към нас и ще се опитаме да намерим решение, което да ви удовлетвори. Ще вземем предвид проблема и ще използваме сигнала ви да подобрим процесите, осигуряващи качеството във фирмата ни и да не допускаме повторна поява на подобен проблем.

При необходимост от информация относно наши продукти или възникнали проблеми моля свържете се с нас на e-mail: webstore@png.bgили телефон +359 889 199 170

Политика за поверителност и условия за ползване:

Може да се запознаете с политиката за защита на личните данни на клиенти на Пи Ен Джи 1962 ЕООД  от тук:

 

 

Избрани продукти