Изберете цвят и вижте всички продукти с него в целия сайт
добавете непромо продукти за още 10 лв.
и ще получите 20% намаление

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ - ДОБРАТА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СЪН


 -

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ - ДОБРАТА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СЪН

Определете любимата ви поза за сън

Помислете за най-предпочитаната ви позиция за спане. Някои хора спят главно на гърба си, някои спят на една страна, а други предпочитат да спят по корем. Знаейки на коя позиция обичате да спите, ще ви помогне да изберете и правилната възглавница.

Изберете пълнежа на възглавницата ви

Помислете за възглавници с гъши пух или пера. Тези възглавници обикновено се правят от пуха или перата на гъски или патици и могат да се пълнят според вашите предпочитания. Те могат да издържат до 10 години и са устойчиви и дишащи, защото са изработени от естествен материал. Имайте предвид, че има разлика между възглавниците с пух и тези с пера. Възглавниците с пух са по-меки и леки, а тези с пера по-твърди. Въпреки че няма научни доказателства, че възглавниците с пера или пух утежняват алергиите или астмата, някои хора предпочитат да ги избягват. В този случай има синтетични версии.

Обмислете избор на възглавница от памук или вълна. Този тип възглавници може да бъдат много подходящи за вас, ако страдате от тежки алергии, тъй като те не са податливи на прах, акари или мухъл. Имайте предвид, че този тип възглавници в повечето случаи са доста твърди и няма да бъдат подходящи за хора, които обичат да спят по корем. Ако сте от този тип хора и държите да закупите възглавница, която е хипоалергична, може да намерите много тънка вълнена или памучна възглавница.
Латексови възглавници
Възглавниците с мемори пяна се предлагат във всякакви форми и размери, включително и S - образна версия. Те осигуряват добра подкрепа, особено ако имате проблеми с врата или раменете. Възглавниците с мемори пяна са дълготрайни, като тези с висока плътност са най-добрите.young-beautiful-woman-lying-bed-early-morning

Когато тръгнете да закупувате възглавница , се опитайте да я изпробвате,легнете върху възглавницата. Много магазини, които продават възглавници, продават и матраци. Ако можете вземете възглавницата и легнете върху нея за няколко минути, така ще добиете реалистична представа дали възглавницата е подходяща за вас или не.

 

Избрани продукти